sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Alora ollut meillä kuukauden!


Eilen tuli kuukausi täyteen siitä kun haimme Aloran. Kuin tilauksesta ulkona oli aamulla niin kaunis ilma, että juhlimme yhteistä täyteen tullutta kuukauttamme oikein juhlaulkoilun merkeissä, heh. Liitteenä kuvia ihanasta ulkoiluhetkestä lauantaiaamulta.

Toisaalta tuntuu uskomattomalta, että Alora on ehtinyt asustella meillä jo niin kauan, mutta toisaalta tässä ajassa on jo ehtinyt tapahtua monenlaista Aloran kanssa. Alorasta on kyllä tullut nopeasti osa arkea, mitenhän sitä enää pärjäisikään ilman tuota pikkuhauvelia...?


Katselin kuvia Aloran ensimmäisistä päivistä meillä, enkä voinut pidättää naurua. "Mitkä töppöjalat!", huomasin huudahtavani. - Kaikesta päätellen tyttö on siis kasvanut, vaikka se tuntuu pysyneenkin samankokoisena.

Kuukauden tultua täyteen päätin myös hieman uudistaa blogin ulkoasua. Kansikuvassa ollut Alora näytti hieman pentupiirteisemmältä kuin tällä hetkellä sohvan edustalla lököttelevä Alora. Eli päivitetty ulkoasu blogiin, vóla.

Lisäksi alhaalla lupailemani koottu video Aloran yksinolohetkistä:

 

Pahoittelen, että video toistaa jonkin verran itseään, kuvausmateriaalissamme oli aika paljon pätkiä, joissa Alora oli vain paikallaan tai ei edes näkynyt kuvissa... No, olkaas hyvä joka tapauksessa!

Videon Aloraa voi myös vertailla karkauspäivän videon Aloraan (Karkauspäivän toimintaa), videoita vertailemalla voi kenties havaita jotain kasvua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti