keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Karkauspäivän toimintaa

Meillä vietetiin karkauspäivää tavallisen kotipäivän merkeissä. Jatkoimme tänään edelleen yksinoloharjoituksia, jotka sujuvat toistaiseksi hyvin. Olemme ottaneet tavaksi antaa Aloralle aina jotain kivaa pientä tekemistä lähdön yhteydessä. Jouduin jälleen tänään käymään pakollisissa hommissa asunnon ulkopuolella kolme tuntia (onneksi viimeinen poistuminen tällä viikolla!) ja meinasi hieman hirvittää jättää pentu kotiin, vaikka ei se joutunut vieläkään olemaan ihan yksikseen. Annoin sille lähtiessäni kuivatun possunkorvan ja Jere kertoi sen järsineen sitä melkein kaksi tuntia sillä välin, kun olin poissa. Nyt toivotaan vain, että korva passaa Aloran masulle... 

Aloitimme panta-harjoittelun Aloran kanssa eilen, ja jatkoimme sitä tänään hissunkissun Tuire Kaimion kirjan ohjeiden mukaisesti. Alora näyttää jo oikein innostuvan, kun otan pannan esille: "JEE, NAMIA!" - Meidän ruokapalkinnotkin ovat alkaneet maistua, mutta ostimme tänään myös toisenlaista lihaa kokeilun vuoksi, kun on näyttänyt, että Alora kiinnostuu enemmän jauhelihasta ja tonnikalasta kuin noista varaamistamme makkaran paloista.

Alora on edelleen ollut hirvittävän kiinnostunut leluista. Kun se herää, se saa itsensä kyllä viihtymään lelujen parissa, jos sikseen tulee. Näinpä se ei ole hirveästi pahantekoonkaan ehtinyt, heh. Tänään se teki ensimmäisen "tuhonsa" puremalla kännykän laturin, mutta oma syyni sekin, kun olin sen lattialle houkuttelevasti jättänyt...

Aloralla on tapana kanniskella leluja suussaan ympäriinsä häntä heiluen. Tästä tulee elävästi mieleen Aloran isä Rufus, jolla on myös tapana toimia niin. Todisteena tämän tekstin alapuolella on pieni videonpätkä Aloran leikeistä. Videossa Alora leikkii vinkulelulla ja videon loppupuolella heiluvahäntäinen Alora kanniskelee lelua tapansa mukaisesti.



Ulkona Alora on reipastunut hurjasti: aamulla käyttäessäni sitä pihalla yksin kerkesin mennä piiloon lumivallien taakse kaksi erillistä kertaa. Niin rohkea se ei kuitenkaan ole, että viitsisi kokonaan jäädä yksin pitkäksi aikaa, vaan se kyllä tulee etsimään meitä huomatessaan olevansa yksin - siitähän saa niin kivasti kehujakin ;) !

[Päivitys 3.4: Latasin parempilaatuisen version samasta videosta entisen tilalle]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti