torstai 23. helmikuuta 2012

Malttamatonta odotusta ilmassa

Meneillään toiseksi viimeinen koiraton päivä! Ylihuomenna lähdetään hakemaan meidän vauva kotiin Hazebadista.

Oon ollu vähintään viimeset kaksi viimeistä viikkoa ihan täysin intopinkeenä, joten päivät kuluu TOOOSII hitaasti. Maantaina-iltapäivällä tuntui, että tätä viikoa olisi mennyt jo monta päivää, mutta ei - oih ja voih. Hitaampaa viikkoa saa kyllä etsiä! Kaikki koiratarvikkeetkin on ollu hankittuna jo useamman viikon, eli siihenkään ei voi enää kuluttaa energiaansa. Viime viikonloppuna me myös pystytettiin pentuaitaus, vietiin matot varastoon, suojattiin sähköjohtoja ja siirrettiin siivousvälineet helposti saataville, että valmiustilassa ollaan!

Musta tuntuu että ihmisiä on alkanu huvittaa mun hehkutus pennun saamisesta. Äitiki kysy naureskellen puhelimessa, että millonkas varpajaisia vietetään. Yksi kaverikin ehdotti varpajaisten tapaan pennulle tassujaisia. Sisko puolestaan virkkoi puhelimessa, että sinähän ootat tuota pentua samalla tavalla ku toiset oottaa vauvaa. - Ja taitaa olla totta joka sana!

Mun kevät on tähän mennessä täyttyny aika täyspainoisesti opiskelusta. Oon koittanu saada kasaan suurimman osan mun kevään opinnoista nyt alkuvuodesta, että kerkeen sitten kans olla pennun kanssa ku se kotiutuu meille. Kerranhan se vain pentu on! Näinpä tähän mennessä joka päivä onkin ollut todella kiireinen, aina on ollut joka homma kaatumassa lähipäivinä niskaan, enkä oo paljon muuta kerenny aatellakaan kun opintoja. Aluksi aamupäivä yliopistolla ja sitten ilta tehden kouluhommia eteenpäin. Nyt tänään viimein sain sitten viimeisenkin homman kalenterista ulos, joten kalenteri on nyt täysin tyhjä ja peräti kaksi päivää etuajassa!

Toisaalta huono puoli tässä on se, että nyt ei ole juuri mitään muuta tekemistä kuin odottaa että pääsee pentua hakemaan... Että sori kaverit, voi olla että joudutte kuuntelemaan vielä hieman mun vinkumista ja malttamatonta odotusta, kunnes me viimein lauantaina päästään pentu hakemaan.

Mieleeni palautuu muistikuva tammikuulta. Silloin en osannut päättää kumpaa pelkään enemmän: a) en jaksa odottaa pentua kotiin tai b) en kerkeä tehdä kaikkia hommiani ennen pentua. Nyt on ainakin selvinnyt kumpi näistä "kauhuskenaarioista" lopulta toteutui...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti