sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Mitäs me vanhat kehäketut!

Tänään otimme sitten uusintaottelun mätsäreihin. Rohkaistuin jälleen ilmoittamaan Aloran pentukehään. Tällä kertaa osallistujia oli hieman reilummin kuin eilen, kokoa ryhmällä taisi olla yhteensä noin 20 koiraa.

Kaikki ympärillä oleva oli luonnollisesti kiinnostavaa, mutta Alora ehti jälleen tottua tilanteeseen ennen kehää - ja jälleen myös ehti käyttää kaiken energiansa ennen kehää. Joka tapauksessa kipittelimme myös kehässä. Paikalla tuuli ja kehän merkitsevät nauhat viuhuivat hurjasti tuulessa ja pitivät pelottavaa ääntä, joten Aloraa ei paljon kehässä makupalat kiinnostaneet, kun meinasi olla hieman pelottavaa. Ei voi toki moittia, toinen on niin pieni vielä!

Saimme jälleen sinisen nauhan. Tuomarit kehuivat hurjasti, että Alora on ylipäätään tuotu paikalle. Tuomarit olivat Aloran mielestä jälleen aika kiinnostavia, tosin kun hampaat olisi pitänyt näyttää iski pieni pelko ja Alora alkoi pakittelemaan.

Tassujen asettelua
Sinisten kehässä Alora jaksoi keskittyä hieman paremmin kuin parikilpailussa. Kehässä mahtoi olla noin kymmenisen koiraa, joista Alora sijoitettiin lopulta neljänneksi. (Päivän saldona siis lisää kokemusta, sijana sin-4 ja palkkiomurkinaa. Sekä tietysti niin unelias koira, että loppu päivä mahtaakin mennä nukkuessa.) Nyt sitten huilataan kehämaailmasta poissa seuraavat pari viikkoa, sitten olisi lähistöllä jälleen mätsärit, jonne voisi harkita menevänsä.


Ja taas mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti