maanantai 17. syyskuuta 2012

Olin väärässä.

Kuvasin Aloran yksinoloa viime viikolla muutamaan otteeseen. Ei se hermostuksissaan huoneen ovea avaa, vaan ihan huvikseen. Se ei millään tavalla näytä ahdistuneelta, kunhan vaan käy painamassa oven rivan alas jo muutama minuutti meidän lähtömme jälkeen, ilmeisesti vain koska osaa tehdä sen. - Ja onhan se tietysti melko luksusta kun on koko asunto käytössä!

Alora ilmeisesti viettää poissaollessamme täällä yhden hengen bileet: käy hakemassa vessasta vessapaperirullan ja joko silppuaa sen tai kanniskelee sitä ympäri asuntoa. Eilen Aloran yksinoloaikana Elosen hedelmällinen kranssi oli kokenut kovan kohtalonsa tullessaan riistetyksi alas keittiönpöydältä ja popsituksi parempiin suihin. Pussin sivussa oli kaunis, lähes symmetrinen, ympyrän muotoinen reikä, josta ahne kuono oli ilmeisesti popsinut sokerileivonnaisen kumisevan mahansa pohjalle. Mitä ilmeisemmin tämä on nyt sitä paljon puhuttua aktivointia ja kekseliäisyyttä? - Tai ehkä Alora on sitä mieltä, että omistajien mielikuvitus on loppunut tekemisten keksimisen kanssa kesken, ja ajattelee itse voivansa keksiä lisää tekemistä ja vieläpä parempaa sellaista!

Tässä seuraa yksinolovideoista koostettu kuvakollaasi, nimeltään: Kiinni jäit, senkin ryökäle! 

 

"Tästä tassulla rämppään, tähän väliin änkeän - JA VAPAUS!"

Aah, voiko koira enää rennommin ottaa?
Pedillä voi tuhota vaikka aktivointitörppöä! Ihan seisaallaan jopa.
... ja sitten pehmennetään petiä...
.... niin antaumuksella että melkein tiputaan kokonaan alas!
Sängyltä voi vartioida maailman tapahtumia!

"Hehee, vessapaperirulla, mun oma aarre!"

Ja tämä on kyllä kaiken huippu! En voi uskoa, että videolla näkyy Alora kanniskelemassa noita leluja, hetkeä myöhemmin se ryykää ulos makuuhuoneesta juuri nuo lelut suussa, eikä näy sitten kuvissa pitkään aikaan. Kotiin tultuamme juuri kyseiset lelut löytyivät keskeltä sohvaa. Kysymys herää, kuinka ne ovat siihen päätyneet? Ja missä Alora oli kaiken sen ajan, jota se ei kuvissa näy?


... Yhtä kaikki, haukkumista ei videolla kuultu - mitä nyt muutama hassu ilmoitushaukku ilmeisesti käytävän äänille. Sitähän nyt tapahtuu satunnaisesti silloinkin kun olemme kotona. Ja mielestäni on se ja sama, jos muutamat pullakranssit häviää pöydiltä, kunhan Alora ei ole ahdistunut. Nyt uskallan jo vähän liputtaa siihen suuntaan, että mikäli se ikinä eroahdistusta oli, niin ainakin se alkaa olla taakse jäänyttä elämää!

Sinnikkyys palkitaan aina, muistakaa se.

Kaiken luvattoman tekemisen lisäksi omatkin tekemiset ovat toki tyhjentyneet kiitettävästi.  Joten loppuhuipennukseksi vielä yksi epäryökälekuva:

"Tästä kun pyörittää, maahan tippuu namia!"

2 kommenttia:

  1. Niinhän sitä usein sanotaan ettei tuhmuudet ole aina eroahdistusta, kiva ettei nytkään :) Energiaa vaan riittää ja Aloran mielestä on vrmaan tylsää olla pelkästään makuuhuoneessa. Suosittelen kyllä vessan oven salpaamaan ettei koko ajan tartte ostaa lisää paperia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :) Ja eiköhän tällaiset pienet tuhmuudet ole kuitenkin ihan siedettäviä! Mitäpä tuota nyt suurempia vaatimaan, suhteellisen kiltistihän tuo on osannut yksin olla. Hauskaa vaan tuo videomateriaali taas :D ! Kaikki kielletyt oleskelupaikat pitää näköjään kiertää... Täytyy varmaan vaan yrittää jättää mahdollisimman paljon luvallista tekemistä, että sen hereilläoloaika kuluisi niiden kanssa. Vaikka eipä tuo nyt toistaiseksi ainakaan ole suurempia täällä hajotellut.

      Se vessan ovi oli ainakin tuon yhden kerran tainnut jäädä raolleen, kun oli tuon rullan käynyt hakemassa. Se monesti meidän kotona ollessammekin pyrkii vessaan hakemaan rullaa, en ymmärrä mikä sitä siinä kiehtoo! :D Kuuluu vaan telineen kitinää kun se koittaa kuonolla tipauttaa rullan telineestä alas ja itselle saalliiksi :D Ehkä pitää tosiaan ostaa sellainen vanhanajan kunnon salpa tuohon oveen, niin saa teljettyä kunnolla! ;) Tuo kun tosiaan aukasee nykyään näköjään oven kuin oven, joka ei ole ole lukossa. Pääsee siis vessaankin jos siellä ei ole joku sisällä joka olisi oven siltä puolelta lukinnut... Voisi siis olla mahdollista, että se itse vaan aukaisisi oven, jos iskee kamala vessapaperin kaipuu :D !

      Poista